Arabük Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://arabukortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ARABÜK MAH. ARABÜK KÜME EVLERİ ÇERMIK ARABÜK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 1 ÇERMİK / DİYARBAKIR
VİZYON : Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır, akademik başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan, örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : “Biz Arabük Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek için çabalıyoruz.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Özel servisle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Arabük Köyü Çermik/Diyarbakır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çermik İlçesine 32km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :